Saturday, July 18, 2009

PENGISIAN SAMPUL SURAT DI RUMAH

KERJA SAMBILAN MENGISI SAMPUL SURAT DI RUMAH

HANYA DIRUMAH-PART TIME-TANPA PENGALAMAN-

YANG MENETAP DI MALAYSIA SEMUANYA LAYAK MENYERTAI-

BERMULA SERTA MERTA-PENDAPAT LUMAYAN SEHINGGA RM3000

anda akan menerima RM1.50 untuk setiap sampul surat yang anda poskan.sungguh mudah.sesiapapun boleh melakukan kerja ini.

kami menawarkan program penghasilan wang yang unik.anda boleh menjana pendapatan sampingan RM500-RM300 melalui kerja ini.

Bagaimana program ini dijalankan?

anda cuma perlu mengikuti arahan mudah seperti yang ditentukan dalam program.sampul surat,setem,nama dan alamat akan dibekalkan kepada anda.anda cuma perlu isikan dengan bahan- bahan yang dibekalkan kepada anda.anda akan dibayar purata RM1.50 bagi setiap sampul surat yang anda poskan.

"pos 100 sampul surat sehari=anda dapat RM45 atau RM1350 sebulan"

ada sesetengah agen yang berjaya mengepos sehingga 200 sampul surat sehari dan pendapat mereka mencapai RM3000 sebulan.kesemua agen diberi jaminan bahawa tiada bahan terlarang seperti bahan lucah dan program ini sah di sisi undang undang.

Dengan program ini,anda masih bebas melakukan kerja harian anda kerana anda tidak terikat dengan mana-mana orang atasan.anda pos surat,anda dapat imbuhan.konsep mudah ini membolehkan ramai agen yang berjaya tanpa tekanan mana-mana pihak.kami membekalkan bahan-bahan yang diperlukan dan anda boleh bekerja dengan serta merta.arahan dan panduan kami amat mudah utuk difahami.Justeru itu,anda tidak akan mengalami masalah untuk mengaut keuntungan.Anda menggunakan masa anda dengan bebas dan pendapatan anda tidak terhad.Ia bergantung sepenuhnya kepada anda.

RAMAI YANG TELAH BERJAYA.ANDA BILA LAGI?JANGAN LEPASKAN PELUANG INI.JANGAN BERLENGAH LAGI.MASA TIDAK MENUNGGU KITA.AYUH SERTAI!!!!!!!!!! PENDAFTARAN CUMA RM30.00.FIKRKANLAH HANYA RM30 BAKAL MERUBAH HIDUP ANDA.

untuk menjadi agen sila bank-in wang sebanyak RM30 kepada:

Muhamad Khairul Azhal Bin Abdul Ghani

Bank Simpanan Nasional: 03116-41-0000-23105

selepas itu emailkan Tarikh Bank-in duit,masa Bank-in duit,nama anda,nombor akaun bank dan nama bank anda bagi membayar komisen anda,dan alamat anda kepada bestyes22@yahoo.com

****kalau anda menggunakan interbank giro sila nyatakan bahawa kaedah pembayaran ialah melalui interbank giro bagi memudahkan proses pengesahan

semua agen dijamin akan menerima bahan-bahan yang akan diposkan oleh syarikat kepada alamat yang telah anda daftarkan dalam masa 2-3 hari bekerja.syarikat akan menghantar bahan anda menggunakan berkualiti daripada pos ekspres.

SELAMAT MAJU JAYA,

ADMIN SAMPUL SURAT